Norge ferger

Norge passasjer og Bilferge billetter

Norge ferje reservasjoner, ferje tidtabeller og passasjer informasjon for Norge Ferries seiling til og fra Bergen, Copenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Stromstad.

Hvis du er ute og reiser til Bergen, Copenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Stromstad deretter bestille en ferje krysset til Norge og ankommer ved destinasjonen din uthvilt, avslappet og glade.

Sammenligne, boken og betaler mindre for fergen billetter på www.ferryto.no
Custom Search
Hjemmeside  | Färjenäringen  | Færge Ruter  | Porter  | Færge Tidsplane  | Frakt  | Disney  | Hoteller  | OSS  

Norge ferje
Priser og bestilling av billetter


Bestille Norge ferje billetter
til og fra Bergen, Copenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord ferry Stavanger og Stromstad online på forhånd for å nyte den billigste tilgjengelig billettprisen.

Ferje  tjenester til og fra Norge drives av Color Line, DFDS Seaways, Fjord linje, Stena Line og Smyril Line ferger.

Prisen du ser er prisen du betaler . Det er ingen skjulte statister eller overraskelser som ekstra Drivstoff surcharges eller Reservasjonsgebyrer og vi tar noe ekstra for å betale med et Visa Electron-kort.Prisen vi gi deg for ditt valgte Norge tilsier, onboard innkvartering og kjøretøy-typen er alle du vil betale, og det er et løfte.

Skaffer en Norge ferje billettprisen og book billetten din ferje sikkert på Internett bruk booking form sanntid ferge til venstre.

Mer om Norge

Fergen tilkoblinger gi grei linker, mellom Norge og Danmark, Tyskland, Island, Færøyene, Sverige og Storbritannia.

Color Line, DFDS Seaways, Fjord linje og Stena Line operere ferger mellom Norge og Danmark.

Color Line har også en daglig ferje kobling mellom Kiel og Oslo fra midten av juni til midten av August, samt fergeruter mellom Sandefjord og Strömstad mens Smyril Line seiler mellom Lerwick (Shetland) og Bergen, fra mai til midten av September.

Smyril Line kjøres én gang ukentlig fra mai til midten av September mellom Bergen og Seyðisfjörður (Island), via Lerwick (Shetland, Skottland) og Færøyene.

Den populære DFDS Seaways opererer tjenester fra Newcastle til Bergen to ganger ukentlig samt Stavanger og Haugesund.

Bergen fergehavnen

Norges klima  bør være din primære vurderingen når avgjøre når det skal gå.Viktigste turistsesongen (som faller sammenfaller med norsk og andre europeiske skoleferier) går fra midten av juni til midten av August.I denne perioden, offentlig transport som kjøres ofte, Turistkontorer og turistattraksjoner er åpne lenger timer og mange Hoteller tilbyr billigere priser.

Når det er sagt, Norge er på sitt beste og smarteste for mye av perioden fra mai til September.Slutten av mai er spesielt behagelig: er blomstrende blomster, frukt trær blomstrende (spesielt i Hardangerfjord), dagslys timer vokser lengre, og de fleste herberger, campingplasser og turistattraksjoner som er åpne, men urørte.Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du har kommet til Norge å gå, mange ruter og hytter ikke vil være åpen før slutten av juni eller begynnelsen av juli.Mindre fjellet veier åpne vanligvis ikke til juni.

Nord for polarsirkelen, sann midnattssolen er synlig minst en dag i året, og ved Nordkapp den holder seg ut fra 13 mai til 29. juli.

Til enhver tid av året, være oppmerksom på at ekstreme temperatur er alltid mulig; temperaturer over 30 ° C om sommeren og under - 30 º c om vinteren er ikke uvanlig.Med mindre du er en avid skiløper eller håper å glimt aurora borealis, kan Norges kalde mørke vintre være prøver for besøkende; offentlig transport kjøres sjelden; de fleste herberger og Campingplasser er lukket; og severdigheter, museer, Turistkontorer og åpne bare begrenset timer, hvis i det hele tatt.

Norske året er også proppfulle av utestående festivaler, og noen av dem er vel verdt planleggingen av turen rundt.

Byer og steder av interesse

Største byer og tettsteder i Danmark som besøkes av besøkende er:- 

 • Oslo -den hovedstaden og største byen i Norge, med museer av nasjonale betydning, en vakker innstillingen og livlig uteliv og kulturelle scene
 • Bergen -En gang hovedstad i Norge, gamle hansabyen trading center med en rik kultur og dramatiske naturen, Norges nest største by.Fantastisk søt trebygninger, en innstilling for flotte fjell og tonn natteliv og atmosfære.Dette er inngangsporten til vestlige fjordene.Byen har blitt kalt "den rainiest byen i Europa" med et gjennomsnitt på 250 dager med nedbør årlig.Bringe en paraply.
 • Bodø -Gatewayen til den vakre skjærgården i Lofoten.Og i stedet for Saltstraumen, den sterkeste malstrøm verdener.
 • Drammen -Når kjent som har industrielle og sotete, men senere refurbishing gjort Drammen en hyggelig side tur fra Oslo.
 • Fredrikstad -En praktfull gamlebyen skiller seg ut fra resten av byen ganske ubestemmelig.Strålende som en dagstur fra Oslo.
 • Kristiansand -Jolly hovedstaden i Sør.
 • Stavanger  -Den fjerde største by, og det tredje største urbane området.Kommersielt viktig grunnet olje-virksomheten.Det sentrale området tre, brosteinsbelagte er en av de mest sjarmerende stedene i Norge.Hjem til en av Norge er middelalderske kirkene, kan du også besøke jernalderen Hjem, steinalderen grotter og områder der de norske kongene brukes til å møte på Ullandhaugtårnet.Stavanger er der Eirik Raude ble født.
 • Tromsø -En storslått, moderne katedralen og absolutt ingen isbjørn streife omkring gaten.
 • Trondheim -Kjent for sin fantastiske katedralen (opprinnelig). Fantastiske ved sjøkanten wharfs, trebygninger og beste student nattelivet i Norge gi vakre, løvrike Trondheim sin sjarm.

Steder av enestående skjønnhet og interesse i Norge er:- 

 • Atlanterhavsveien -"Vakreste veien i verden". En unik road som er koblet med spektakulære broer omgitt av villmarken av Atlanterhavet.
 • Jostedalsbreen -Den største breen på det europeiske kontinent.
 • Jotunheimen  -Et majestetiske landskap og hjem av Norges høyeste fjell.
 • Lofoten  -Oppleve midnattssolen i dette tradisjonelle fiske-distriktet i den nordlige provinsen med øyer og fjell.
 • Nordkapp -Denne klippen er det nordligste punktet av kontinentet.Utmerket sted for å oppleve midnattssolen.
 • Norway -Isbreer, fjell og pittoreske byene er du bare noen få av severdighetene på Sognefjord.Flåm og Nærøyfjorden (også UNESCO World Heritage site) er en del av det mektige Norway-systemet.

Norge er et stort land og får rundt, for spesielt opp nord, er dyrt og tidkrevende.Den beste måten å se norsk villmarken og landsbygda, er ved å ha tilgang til dine egne kjøretøy.På denne måten kan du stoppe der du ønsker, beundre utsikten og våge bort på mindre veier.

Norge

Norge er, etter enhver standard, en av de vakreste landene på jorden, men at skjønnhet bringer med seg et ansvar som veier tungt på nordmenn.For her er et folk med en varig kjærlighet til naturen som er dypt etched national character.

I siste, ble dette uttrykt i norsk tradisjon av isolerte farmsteads kolonisert mest skjermede hjørnene av landets villmarken.

Stadig mer, men har ugjenkallelig bevegelsen av nordmenn mot byer – byer som er seg selv på steder med stor skjønnhet, for eksempel Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø – endret forholdet mellom nordmenn og deres naturlige verden.

Ferje  tilkoblinger mellom Norge og Danmark, Tyskland, Island, Færøyene, Sverige og også Storbritannia gi grei koblinger.De fleste ferje turarrangører tilbyr pakketilbud som inkluderer å ta en bil og passasjerer, og de fleste linjer tilby betydelige rabatter for eldre, studenter og barn.

Planlagte fergeruter til og fra Norge drives av Color LineDFDS SeawaysFjorden linjeStena Line og Smyril Line ferger.

Klikk her å bestille Norge ferje billetter

Norgeskart


Beste tilgjengelige Norge Ferries billetten pris garanti

Beste Prisgaranti på Norge ferger billett

Beste Prisgaranti -Vi kan tilby alltid deg vår lavest tilgjengelig Norge Ferries billettprisen og det er ingen skjulte extras eller overraskelser som ekstra Drivstoff surcharges eller bestilling avgifter og vi også vi tar noe ekstra for å betale med et Visa Electron-kort.Prisen vi sitere for ditt valgte Norge Ferries til eller fra Bergen, Copenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Stromstad, ombord innkvartering og kjøretøy-typen er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usannsynlige tilfellet at finner du det samme alle inkluderende Norge Ferries billett billigere i brosjyren av noen andre turoperatør vi lover at vi vil gjøre vårt beste for å slå at prisen eller tilby deg valget av ber om en tilbakebetaling.Å bestille billetter for Norge Ferries Vennligst Klikk her

 

Klikk her for å kontakte Norge Ferries kunden bekymre teamet på ferryto.no

Kunde, vare, Telesalg & kontakt oss 

På ferryto.no du er i stand til å få tak i live Norge Ferries Billettpriser, sjekk tilgjengelighet og boken Norge Ferries ferge billetter til og fra Bergen, Copenhagen, Frederikshaven, Hirtshals, Kiel, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord, Stavanger og Stromstad på våre laveste tilgjengelige billettprisen.

Ferryto.no er en del av verdens største online ferje billett distribusjonsnett gir muligheten til å bestille over 80 store europeiske ferge-operatorer som er inkludert med Norge Ferries til over 1200 fergeruter over hele Storbritannia, Frankrike, Spania, Irland, Holland, Øst-Europa, Middelhavet, den Østersjøen og Nord-Afrika.

Hvis du vil ha mer informasjon, svar på vanlige spørsmål eller kontakt oss direkte Vennligst Klikk her

 

 
Site Map

Design og hosting av Transworld Leisure Limited.  Copyright is Reserved. 

I samband med The Travel Gateway