Sverige ferje

Sverige passasjer og Bilferge billetter

Sverige ferries reservasjoner, ferje tidtabeller og passasjer informasjon for ferger seile til og fra svenske fergehavnene Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad og Karlskrona.

Hvis du reiser til svensk fergehavnene Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad Karlskrona bestille en ferje krysset til Sverige og ankommer ved destinasjonen din uthvilt, avslappet og glade.

Sammenligne, boken og betaler mindre for fergen billetter på www.ferryto.no
Custom Search
Hjemmeside  | Färjenäringen  | Færge Ruter  | Porter  | Færge Tidsplane  | Frakt  | Disney  | Hoteller  | OSS  

Sverige ferger
Priser og bestilling av billetter


Bestille Sverige Ferry billetter
til og fra svenske fergehavnene Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad og Karlskrona online på forhånd for å nyte den billigste tilgjengelig ferje billettprisen.

Prisen du ser er prisen du betaler . Det er ingen skjulte statister eller overraskelser som ekstra Drivstoff surcharges eller Reservasjonsgebyrer og vi tar noe ekstra for å betale med et Visa Electron-kort.Prisen vi gi deg for ditt valgte Sverige Ferry rute, onboard innkvartering og kjøretøy-typen er alle du vil betale, og det er et løfte.

Skaffer en Sverige Ferry billettprisen og book billetten din ferje sikkert på Internett bruk booking form sanntid ferge til venstre.

Mer om Sverige

Midnattssol, snowbound vintre, kjøttboller, sild, vikingene og Volvos, ABBA og the Hives - hva din eksisterende begreper om Sverige kan være, et besøk til denne mangefasettert land er bundet til både bekrefte og dem til skamme.Selv om din ' usannsynlig å bli møtt på kysten av throngs av mjød-swilling berserker i langskip, er bevis på vikingene og deres pillaging dager lett å finne.

Reisende er i dag mer sannsynlig å være slayed av visjoner om hyrde skjønnhet - intens grønne landskap, ugjennomtrengelige skoger, lite rød hytter oppå eksterne øyer og overalt, Sveriges famously klart blått vann.

Mens tradisjon hersker på steder som Dalarna i svenske heartland og samisk territorium opp nord, mye av bruser Sverige i dag med en mer moderne energi.En bølge av innvandring i de senere år har lagt gnist og variasjon til det kulturelle miljøet.Bysentra som Stockholm, Göteborg (ellers kjent som Gøteborg) og Malmö kjerne konsekvent ut kulturelle gjenstander for et internasjonalt publikum (Tenk IKEA, H & M, Absolut Vodka). 

Fergehavnen i Stockholm, Sverige

Øya Gotland, ligger omtrent samme avstand mellom Sverige og Latvia, er Sveriges mest rikt historiske området, men har også en hip partiet vibe.Reisende kom til Sverige så mye for flash klubber og banebrytende nye restauranter som de gjør for villmarken fotturer og besøk til tre-hest fabrikker.

Å få til Sverige med ferje

Det er mange planlagte fergeruter seiling til og fra Sverige.De fleste ferger er mer luksuriøst cruiseskip fergen, men noen er kommersielle frakt vferries med begrenset passasjer innkvartering.

Belgia til Sverige
Fra Ghent til Gøteborg med DFDS Torline

Danmark til Sverige
Fra grå til Varberg med Stena Line
Fra Frederikshavn til Gøteborg med Stena Line
Fra Elsinore svenskekongen med Scandlines og Sundsbusserne

Estland til Sverige
Fra Tallinn til Stockholm (via Helsinki) med Viking Line
Fra Tallinn til Stockholm (direkte tilkobling) med Tallink 

Finland til Sverige
Fra Helsingfors til Stockholm (via Åland) med Tallink Silja og Viking Line 
Fra Shanghai til Kapellskär med Finnlines
Fra Turku til Stockholm (via Åland) med Tallink Silja og Viking Line 
Fra Vaasa til Umeå med RG Line

Latvia til Sverige
Fra Riga til Stockholm med Tallink
Fra Ventspils til Nynashamn med Scandlines 

Litauen til Sverige
Fra Klaipeda til Karlshamn med DFDS Seaway s

Tyskland til Sverige
Fra Travemünde til Trelleborg med TT-linje
Fra Travemünde til Malmö med Finnlines
Fra Kiel til Gøteborg med Stena Line
Fra Sassnitz til Trelleborg med Scandlines
Fra Rostock til Trelleborg med Scandlines og TT-linje 

Norge til Sverige
Fra Sandefjord til Strömstad med Color Line 

Polen til Sverige
Fra Gdansk til Nynäshamn med Polferries 
Fra Gdansk til Viswith med Polferries
Fra Gdynia til Karlskrona med Stena Line
Fra Swinoujscie til Ystad med Polferries

Russland til Sverige
Fra Saint-Petersburg til Stockholm med St.Peter Lin

Storbritannia, Sverige
Fra Immingham og Tilbury til Gøteborg med DFDS Torline

Ting å gjøre og se i Sverige

Expereince natur-  Fra gjennomgripende nordlys som lyser himmelen over en Rorbu i svensk Lappland, til de hvite sandstrendene i Sør – er det alle dine å nyte.

Sten kystlinjen til Sverige er stiplet med tusenvis av små øyer, noen grønne og frodige, andre craggy og Gold.Det finnes fem viktigste archipelagos på den østlige og vestlige sider av landet, særlig rundt Göteborg- og Stockholm.Steile klipper, bølgende åser og trange daler sitte rolig side-ved-side-innsjøer og dype bukter langs kysten høy på Bottenvika.Dette er en UNESCO World Heritage Site ligger på østkysten av Sverige.

Langs kysten av Sverige og dens archipelagos det er mange vannsport å nyte, inkludert seiling, Kanopadling, kajakk, windsurfing, kite boarding og vannski.For natur-elskere, dyrelivet og spesielt er sel, sjøfugler og livet i havet en spandere.

Svenske kultur -Kanskje er Sveriges største eksport sin kultur og sitt modernitet.Svensk design, musikk, kunst og litteratur er beundret over hele verden.At Sverige slag veien over sin vekt, er historisk og i moderne tid, i form av innflytelse av sin kultur rundt om i verden uten tvil.

Ta Björn Borg tennis kamp: stoical, rock solid, med en målbevisste holdning og never say die tilt.Kanskje beskrivende for svenskene som folk.Men i stedet for å analysere svenskene kanskje vi bør bare nyte og feire ren showbiz av ABBA, funksjonalitet og estetikk av svensk design, fredspris av dynamitt oppfinner Alfred Nobel og svenske folklore-inspirerte verk av Astrid Lindgren.Og mye, mye mer.

Som gullmedaljen gikk til, mann av noen ord alpint forklaring, svart på en sport kommentator kritikk av en av sine forestillinger: "Prøve det selv".

Svenske historie -Du kan oppdage at Sverige var en stormakt i Europa på 1600-tallet ved å besøke mange vakkert slott, palasser og Herregårder fra perioden?Eller at 3000 år siden folk i Tanum, nå World Heritage site, skåret skildringer av sitt liv og Toll på bergarter, kanskje slik at ville vi oppdage dem.

Heldigvis, Sverige av yesteryear er svært godt bevart i historiske severdigheter, museer, slott, palasser og Herregårder i og rundt de store byene i Stockholm, Göteborg, Malmö og ytterligere et felt.

Verdt å sjekke ut er utrolig Vasamuseet i Stockholm som er et museum som er bygget rundt Vasa-skipet; verdens eneste overlevende fra 1600-tallet battleship som senket på sin jomfrutur i Stockholm.Museet bygningen, presentasjonen av skipet og dens gjenstander har å bli sett å bli trodd – unmissable.

Mine Museum i Falun, midtre Sverige er UNESCO World Heritage site, en ære som den deler med estates byen av Falun og homesteader.Det sitter på kanten av store gropen, området av en gigantisk cave-in i 1687.Museet forteller historien om gruven og selskapet som kjørte den og den har mottatt den høyest rangeringen fra Michelin-guiden.Og de burde vite.

Kalmar Castle i østlige Sverige, sitter på en odde som stikker ut i Kalmarsund. Det stammer fra 1300-tallet, og ble gjenoppbygd på 1500-tallet.Slottet ble bygget rundt en havn, og ble snart "The nøkkelen til riket" og en betydelig defensiv festning på deretter danske grensen.I nærheten ligger den "Ölandbron" en bro som tar til øya av Öland, som er berømt for sine solfylte mikro-klima, som det er for å være feriedestinasjon for svenskene og for sin unike flora og fauna.Det er også kjent for sin utrolig godt bevart pre-Viking og Viking historiske stedene.

Hvor er vikingene? 

Mange turister fra engelsktalende land lurer på hvor de kan se virkelige vikingene.Dessverre, de har ikke vært rundt i tusen år."Viking" er ikke navnet på en egen stamme eller nasjon - det er bare det norrøn ordet for "sjømann", "navigator over fjordene" eller "pirate" avhengig av etymology.Mens de fleste svensk, norsk og dansk folk av disse dagene var ikke vikingene, men sedentary bønder eller fiskere, noen menn (og i noen tilfeller kvinner) deltar ekspedisjoner av handel, leting og piratkopiering, å nå så langt som dagens Canada, Marokko og Det kaspiske hav.Som den hedenske skandinaver var christened rundt 1000 AD, Viking rassia avslått.

Det er fortsatt spor fra vikingtiden, som universitetets og gravhauger, overalt i Sverige.Noen gode steder å se Viking alderen gjenstander er The Museum av nasjonale Antiquities ("Historiska museet") [68] i Stockholm, Gamla Uppsala i Uppsala og Birka og Adelsö like vest for Stockholm.

Vikingtiden arv har vært contorted gjennom historien - romanticized under 1800-tallet, misbrukt av ny-nazister, men mer sannferdig gjeninnført ved neo-hedninger og live-action-roleplayers.De fleste svensker er stolt av sine Viking-røtter, selv om de ikke tar svært alvorlig.

Verdens Stinkiest fisk parabolen! 

Eventyrlystne diners kanskje vil prøve surströmming, som er (kyst) sentral- og Nord Sveriges oppføring i konkurransen frastøtende-mat-of-the-world.Det er sild som er Syrnete i en blikkboks til kan begynner å bulge og nesten serieopptak.Det blir så stygg-smelling at fisken er bare spist utendørs for å holde den fra stinking til huset, selv om det har vært kjent for intetanende besøkende fra andre land vil bli "behandles" til en innendørs surströmming opplevelse for mer intensitet.

Dårlig oppførsel, for ikke å varsle (eller invitere) naboene regnes før å ha en surströmmingsskiva, en fest der delikatesse forbrukes.Det er hevdet at den beste måten å komme over lukten er å ta et dypt åndedrag av det bare når du åpner kan å så raskt som mulig banke ut din smelling følelse.Surströmming sesongen toppene i August.

Sverige

Sverige  er den største av de nordiske landene i Nord-Europa, med en befolkning på ca 9.3 millioner.Det grenser til Norge og Finland, og er koblet til Danmark via bro av Öresund.Østersjøen ligger øst for Sverige, i tillegg til Bottenvika, som skiller Sverige fra de fleste av Finland.

Sverige er flott for friluftsliv - ski, skøyter, Vandring, Kanopadling, sykling og berry-plukking avhengig av sesongen.Stockholm og Gøteborg har stor natteliv og muligheter.De fleste byer har godt bevart preindustrial arkitektur.

Det er rikelig med naturen i Sverige, sommeren Kungsleden i Nord-Sverige tiltrekker seg mange besøkende som liker en enslig fottur mellom hytter eller Campingplasser i vakre fjellene.

Svensk rett (skjønt ikke bevoktet av noen lov, bare av tradisjon) gir noen rett til å gå over andre eiendom, så lenge du ikke forstyrr huset de lever i.Dette betyr at du kan gå seiling eller Kanopadling og gjøre leiren nesten hvor du vil bruke.

Det finnes en rekke populære fergeruter til Sverige tilgjengelig fra UK, Danmark, Finland, Tyskland, Norge, Åland, Polen, Estland, Latvia og Litauen.

Stockholm er hovedhavnen i Sverige for fergen cruises, og de viktigste destinasjonene er Helsinki, Åland og Turku i Finland, Tallinn i Estland og Riga i Latvia.Ferger drives med Silja Line, Viking Line, Stena Line, DFDS Seaways, TT-linje, Polferries, Scandlines og Tallink.

For å få de billigste billettene ferge, kan du prøve å gå på en ukedag i lavsesong, dele en firemanns hytte med noen venner og bruker alternativet "Pris sammenligne" nedenfor.

Holidaymakers å ta bilen sin til Sverige har en rekke alternativer via Tyskland og Danmark, med onward ferje kryssinger til Sverige.Et annet alternativ er fast linken over Öresund stredet mellom Danmark og Sverige som kutter reisen ganger betraktelig.

Klikk her Hvis du vil bestille en ferge billett til Sverige

Kart over Sverige fergeruter


Beste tilgjengelige Sverige Ferry billetten pris garanti

Beste Prisgaranti på Sverige ferje billett

Beste Prisgaranti -Vi kan tilby alltid deg vår lavest tilgjengelig Sverige Ferry billettprisen og det er ingen skjulte extras eller overraskelser som ekstra Drivstoff surcharges eller bestilling avgifter og vi også vi tar noe ekstra for å betale med et Visa Electron-kort.Prisen vi sitere for ditt valgte Sverige Ferry til eller fra svenske fergehavnene Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad og Karlskrona, onboard innkvartering og kjøretøy-typen er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usannsynlige tilfellet at finner du det samme alle inkluderende Sverige Ferry billett billigere i brosjyren av noen andre turoperatør vi lover at vi vil gjøre vårt beste for å slå at prisen eller tilby deg valget av ber om en tilbakebetaling.Å bestille billetter for Sverige Ferry Vennligst Klikk her

 

Klikk her for å kontakte Sverige Ferry kunden bekymre teamet på ferryto.no

Kunde, vare, Telesalg & kontakt oss 

På ferryto.no du er i stand til å få tak i live Sverige Ferry Billettpriser, sjekk tilgjengelighet og boken Sverige Ferry ferge billetter til og fra svenske fergehavnene Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad og Karlskrona på våre laveste tilgjengelige billettprisen.

Ferryto.no er en del av verdens største online ferje billett distribusjonsnett gir muligheten til å bestille over 80 store europeiske ferge-operatorer som er inkludert med Sverige Ferry til over 1200 fergeruter over hele Storbritannia, Frankrike, Spania, Irland, Holland, Øst-Europa, Middelhavet, den Østersjøen og Nord-Afrika.

Hvis du vil ha mer informasjon, svar på vanlige spørsmål eller kontakt oss direkte Vennligst Klikk her

 

 
Site Map

Design og hosting av Transworld Leisure Limited.  Copyright is Reserved. 

I samband med The Travel Gateway