Nynashamn Ferry

Nynashamn, passasjer og bilferger

Nynashamn, passasjer og bil ferry Billettpriser, tidtabeller, reservasjoner og informasjon for ferger seile fra Nynashamn til Gdansk.

Sammenligne alle tilgjengelige Nynashamn ferje billettpriser i sanntid og bok den billigste tilgjengelig Nynashamn bil og passasjer fergen billetter seiling til og fra Nynashamn, Gdansk med Polferries ferries online med umiddelbar bekreftelse.

Sammenligne, boken og betaler mindre for fergen billetter på www.ferryto.no
Custom Search
Hjemmeside  | Färjenäringen  | Færge Ruter  | Porter  | Færge Tidsplane  | Frakt  | Disney  | Hoteller  | OSS  

Nynäshamn ferger
Priser og bestilling av billetter


Bestille Nynäshamn ferje billetter
med Polferries for ferjer som seilte fra Nynashamn til Gdansk online på forhånd for å nyte den billigste tilgjengelig ferry billettprisen.

Prisen du ser er prisen du betaler . Det er ingen skjulte statister eller overraskelser som ekstra Drivstoff surcharges eller Reservasjonsgebyrer og vi tar noe ekstra for å betale med et Visa Electron-kort.Prisen vi gi deg for ditt valgte Nynashamn passasjer eller bil ferje billett, onboard innkvartering og kjøretøy-typen er alle du vil betale, og det er et løfte.

Å skaffe en Nynashamn ferje billettprisen og book billetten din ferje sikkert på Internett bruk booking form sanntid ferge til venstre.Du kan også legge til en Hotel på destinasjonen, eller andre steder, til ferje billett når de fyller ut reservasjonen ferje billett.

 

Mer om Nynäshamn

Nynäshamn er Skandinavias mest sørlige port.Det ligger ca seksti kilometer sør for Stockholm og transportere både frakt og passasjerer båten fra Nynäshamn.

Port av Nynäshamn er en moderne passasjer og Ro-Ro-port.I dag er dette en av de to fastlands portene fra hvilke mål Gotland ferger opererer tjenester til Visby (på øya Gotland). Fra Nynäshamn er det også trafikk til målene for Gdansk og Ventpils.

Nynäshamn  er en kommune i østlige Sverige like sør for Stockholm.Det er over 1000 øyer og holmer i kommunen.

Havet dominerer Nynäshamn - havnen er positivt Live med aktivitet i sommer.Det perfekte stedet for en havn var bare en av årsakene Nynäshamn blomstret.

Nynashamn Ferry Port

Ved århundreskiftet, liten fiskerlandsby vokste til et senter for fergen trafikk til Gotland og Russland, og det ble også kjent internasjonalt som en spa resort.Under OL 1912 vert Nynäshamn olympiske seiling-hendelser.

Det rikt og variert landskapet rundt Nynäshamn har mye å tilby elsker av den store utendørs.Det er flere naturreservater rundt Nynäshamn og sjansene for at du kommer over ville dyr som elg, hjort eller selv villsvin er høy! 

I dag kan et stort antall årlige løp for seiling og motor-båter bli overvåket fra den vakre vantage poeng av Strandvägen i sør for byen.Nynäshamn er i dag en attraktiv småby med et bredt utvalg av butikker og restauranter.Byens sentrum er innen lett gangavstand fra både havnen og stasjon.

Reiser til Port av Nynäshamn

Nynäshamn ligger rundt seksti kilometer sør for Stockholm.Det kan nås med bil, buss- og togforbindelser trene hele året.

Å komme til port av Nynäshamn med bil

Hvis du er nærmer seg fra Stockholm, ta rute 73 sørover fra Årsta eller Gullmarsplan.

Hvis du er nærmer seg fra Södertälje, ta rute 225 og forsett på denne veien før det avsluttes på port av Nynäshamn.

Andre måter å få til porten

Du kan reise mellom Stockholm og Nynäshamn bruker tog (tog endring i Västerhaninge). Terminalen bygningen på Nynäshamn er omtrent 400 m nord for der commuter toget stopper.Les mer på sl.se (ekstern link)

Det er også koble airport bus-tjenester som opererer i henhold til Gotland ferje ankomster og avganger.Les mer (ekstern link)

I fergen har terminalen bygningen du tilgang til:

•Arrivals/Avgangshall
•Kiosk (åpning ganger variere med fartøyet anrop) 
•PC-terminaler å gi Internett-tilgang 
•Elevator 
•Wheelchairs (tilgjengelig for passasjerer å bruke) 

Parkering

På porten av Nyäshamn det er en parkeringsplass for passasjerer og en ekstra parkeringsplass er i ferd med å bli gjort tilgjengelig.Parkering er betaling og skjerm og administreres av think Tower Bridge.

Shopping

Nynäshamn sentrum og Nynäsvägen kan skilte med et bredt utvalg av butikker hvor du finner klær, musikk, smykker, håndverk, sko, bøker, elektrisk utstyr, møbler og mye mer.
De fleste butikker er åpne ukedager 9.30 am-6 pm og lørdager 9: 30 am - 2 pm.Enkelte forretninger også åpent søndager og matbutikker er oepn hver dag.

Havnen booths på Fiskehamnen er åpen i sommermånedene, tilbyr alt fra antikviteter, kunst og strikket varer til kafeer serverer Lejonet & Björnen iskrem, vafler og andre kaker.Havnen booths er et trivelig sted for en spasertur, eller hvorfor ikke nyte en forfriskende drink på en av kafeer?Harbour-boths er åpne hver helg i mai og hver dag i juni, juli og August.

 


Beste Prisgaranti tilgjengelig Nynashamn ferje billett

Beste Prisgaranti på Nynäshamn ferje billett

Beste Prisgaranti -Vi kan tilby alltid deg vår lavest tilgjengelig Polferries passasjer og bil ferries billettprisen til og fra Nynashamn.Det er ingen skjulte extras eller overraskelser som ekstra Drivstoff surcharges eller bestilling avgifter og vi også vi tar noe ekstra for å betale med et Visa Electron-kort.Prisen vi sitere for valgte Nynashamn ferje billetten, onboard innkvartering og kjøretøy-typen er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usannsynlige tilfellet at finner du det samme alle inkluderende Nynashamn ferje billett billigere i brosjyren av noen andre turoperatør vi lover at vi vil gjøre vårt beste for å slå at prisen eller tilby deg valget av ber om en tilbakebetaling.For å bestille Nynashamn ferge billetter Vennligst Klikk her

 

Klikk her for å kontakte Nynashamn Ferries kunden bekymre teamet på ferryto.no

Kunde, vare, Telesalg & kontakt oss 

På FerryTO.no du er kjøpedyktig skaffe live Nynashamn ferje Billettpriser, sjekk tilgjengelighet og book ferge billetter til og fra Nynashamn til våre laveste tilgjengelige billetten pris.

Ferryto.no er en del av verdens største online ferje billett distribusjonsnett gir muligheten til å bestille over 80 store europeiske ferge-operatorer, inkludert Nynashamn og over 1200 andre fergeruter over hele Storbritannia, Frankrike, Spania, Irland, Holland, Øst-Europa, Middelhavet, den Østersjøen og Nord-Afrika.

Hvis du vil ha mer informasjon, svar på vanlige spørsmål eller kontakt oss direkte Vennligst Klikk her

 

 
Site Map

Design og hosting av Transworld Leisure Limited.  Copyright is Reserved. 

I samband med The Travel Gateway