Ponza ferje

Ponza passasjer og bilferger

Ponza passasjer og bil ferry Billettpriser, tidtabeller, reservasjoner og informasjon for ferger seile fra Ponza Casamicciola, Napoli og Ventotene.

Sammenligne alle tilgjengelige Ponza ferje billettpriser i sanntid og bok den billigste tilgjengelig Ponza ferge billetter seiling til og fra Ponza, Casamicciola, Napoli og Ventotene med SNAV Ferry linje ferger online med umiddelbar bekreftelse.

Sammenligne, boken og betaler mindre for fergen billetter på www.ferryto.no
Custom Search
Hjemmeside  | Färjenäringen  | Færge Ruter  | Porter  | Færge Tidsplane  | Frakt  | Disney  | Hoteller  | OSS  

Ponza ferger
Priser og bestilling av billetter


Bestille Ponza ferje billetter
med SNAV Ferry linje for ferger seile fra Ponza Casamicciola, Napoli og Ventotene online på forhånd å nyte den billigste tilgjengelig ferje billettprisen.

Prisen du ser er prisen du betaler . Det er ingen skjulte statister eller overraskelser som ekstra Drivstoff surcharges eller Reservasjonsgebyrer og vi tar noe ekstra for å betale med et Visa Electron-kort.Prisen vi gi deg for ditt valgte Ponza passasjer eller bil ferje billett, onboard innkvartering og kjøretøy-typen er alle du vil betale, og det er et løfte.

Skaffer en Ponza ferje billettprisen og book billetten din ferje sikkert på Internett bruk booking form sanntid ferge til venstre.Du kan også legge til en Hotel på destinasjonen, eller andre steder, til ferje billett når de fyller ut reservasjonen ferje billett.

Mer om Ponza

Ponza er en av de største øyene ligger på en avstand på 33 kms mot den sør for Cape Terracina langs Tyrrenhavet.Denne skjærgården på øyene over Latina provinsen har et areal på 7.5 sq.km med rundt 3500 innbyggere som ligger på denne store øya Ponza.

Grunnet det økte antallet turister besøker her hvert år, er dette stedet mer befolket under ferien.

Du kan enten ta en hydrofoil fra Napoli eller Anzio nå Ponza eller velge for fergen tjenester fra Anzio, Formia, Terracina Ponza.

Vanligvis, Ponza har mange turister og romerske besøkende som kommer hit for å bruke sine fridager, og det er mindre kostbart alternativ i forhold til den nærliggende øya Capri.Mange rike og berømte mennesker kommer hit for å nyte noen øyeblikk av personvern og lykke funnet på denne øya.

Du kan ta båtturer her til å besøke forskjellige steder for å utforske naturskjønnheten i denne øya og fange et glimt av det naturlige reservatet til Zannone.Grotte di Pilato består av tre grotter, som ble brukt av romerne i gamle tider for å grave fishpools for å søke etter supper.

Ponza fergehavnen

Det er mange stabeis stifter, gamle ruiner sammen med skipsvrak å oppdage på denne øya.Du kan også fange et glimt av restene av den gamle romerske porten langs Santa Maria.

Steder å se rundt Ponza

Det er ikke mange turistattraksjoner rundt Ponza men viktigste sjarmen og appell av øya ligger i sin naturlige skjønnhet og vakre landskapet.Du kan ta båtturer her til å besøke forskjellige steder for å utforske naturskjønnheten i denne øya og fange et glimt av det naturlige reservatet til Zannone.Grotte di Pilato består av tre grotter, som ble brukt av romerne i gamle tider for å grave fishpools for å søke etter supper.Det er mange stabeis stifter, gamle ruiner sammen med skipsvrak å oppdage på denne øya.Du kan også fange et glimt av restene av den gamle romerske porten langs Santa Maria.

Giardino Botanico Ponziano

Dette er en privat botaniske hage ligger over Villa Madonna collina Belvedere grunnlagt i 1980 som tilbyr et bredt utvalg av plantearter.Du kan også besøke hule Ulysses av blod bare nær til den botaniske hagen sammen med hule trollkvinnen Nisos.

Porto di Ponza

Viktigste midten av denne øya er Porto di-Ponza som er lined med en naturlig havn, og skoen formet port her er hjemmet til fiske-fellesskap som bor her, siden mange år.Det er mange besøkende som kommer til dette sted å fange et glimt av naturlig naturlig skjønnhet av denne herlig sted.Du kan komme på tvers av mange svingete gatene og torgene her med masse hyggelig kafeer, restauranter og butikker på dette sted.

Le Panoramica

Her kan du nyte fred og rolig atmosfære av naturen, og det er også en av de viktigste bosetningene av Ponza øya.Du kan leie båt og ferje tjenester her til å oppdage noen av stedene hele regionen og nyte en tur til de andre innganger.Det er flott sted for dykkerne å nyte en flott dykking opplevelse i Ponza med tilstedeværelse av krystallklart vann her.

Chiaia di Luna

Chiaia di Luna er en av de populære strendene i Ponza der en halvmåne av sand kan ses under de høye klippene.Som du kommer til slutten av øya mot Le Panoramica, kan du komme over vakre naturlige bassengene egnet for å nyte et hyggelig bad midt varm solskinn.Braga er også kjent for sin blå grottene, som antas å være etableringen av etruskerne.

 


Beste Prisgaranti tilgjengelig Ponza ferje billett

Beste Prisgaranti på Ponza ferje billett

Beste Prisgaranti -Vi kan tilby alltid deg vår lavest tilgjengelig SNAV Ferry linje passasjer og bil ferries billettprisen til og fra Ponza.Det er ingen skjulte extras eller overraskelser som ekstra Drivstoff surcharges eller bestilling avgifter og vi også vi tar noe ekstra for å betale med et Visa Electron-kort.Prisen vi sitere for valgte Ponza ferje billetten, onboard innkvartering og kjøretøy-typen er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usannsynlige tilfellet at finner du det samme alle inkluderende Ponza ferje billett billigere i brosjyren av noen andre turoperatør vi lover at vi vil gjøre vårt beste for å slå at prisen eller tilby deg valget av ber om en tilbakebetaling.For å bestille Ponza ferge billetter Vennligst Klikk her

 

Klikk her for å kontakte Ponza Ferries kunden bekymre teamet på ferryto.no

Kunde, vare, Telesalg & kontakt oss 

På FerryTO.no du er kjøpedyktig skaffe live Ponza ferje Billettpriser, sjekk tilgjengelighet og boken ferge billetter til og fra Ponza på våre laveste tilgjengelige billettprisen.

Ferryto.no er en del av verdens største online ferje billett distribusjonsnett gir muligheten til å bestille over 80 store europeiske ferge-operatorer, inkludert å Ponza og over 1200 andre fergeruter over hele Storbritannia, Frankrike, Spania, Irland, Holland, Øst-Europa, Middelhavet, den Østersjøen og Nord-Afrika.

Hvis du vil ha mer informasjon, svar på vanlige spørsmål eller kontakt oss direkte Vennligst Klikk her

 

 
Site Map

Design og hosting av Transworld Leisure Limited.  Copyright is Reserved. 

I samband med The Travel Gateway